Rólunk

Bemutatkozás

Kovács András

Ügyvezető, Alapító

Üdvözöllek az oldalunkon!

Vállalkozásunk 2021-ben alakult. Ekkor éreztem azt, hogy egyéb építőipari tevékenységek után a fújható szigetelésben találtam meg a számításaimat. Életemben mindig fontos szerepet töltött be a környezetvédelem, a fenntarthatóság. Mindenképp újrahasznosított szigetelőanyaggal szerettem volna dolgozni, választásom pedig az osztrák Wolfinger cellulózra esett. Hála az állandó minőségnek és kollégáim odafigyelésének, szakértelmének megannyi elégedett Megrendelővel büszkélkedhetünk, akinek otthonát komfortosabbá és energiahatékonyabbá tettük.
Megrendelőink igényeihez alkalmazkodva bővítettük szigetelőanyagaink palettáját és elkezdtünk a Knauf Insulation Supafil termékcsaládjával dolgozni, így már fújható üveggyapottal is állunk az Önök rendelkezésére.


Vállalkozásunk elindítása óta cégünk gerincét ugyanazon kollégák alkotják és bővüléskor is szem előtt tartottuk, hogy csapatunkba tökéletesen beleillő embereket alkalmazzunk. Tudjuk és hisszük, hogy az építőiparban is lehet pontos, precíz, minőségi munkát végezni, élő példa erre az ÁB Therm Kft. Jelenleg 2 db X-Floc típusú befújógépünkkel várjuk, hogy Önt is elégedett Ügyfeleink között tudhassuk.
Fontosnak tartom, hogy Megrendelőinkkel személyesen is kapcsolatba kerüljek, amikor tudok válaszolni a felmerülő kérdésekre, ezért aktívan kiveszem a részem a felmérésekből, kivitelezésekből.

Szigeteljen velünk!

Kérjen ajánlatot!

Ha szeretné, hogy háza befúvásos hőszigetelését egy igazán profi csapat végezze, akik mernek hosszú távon is garanciát vállalni a munkájukra, akkor bátran keressen minket ajánlatkéréssel!